подаємо з сальсою з печених перців та томатів
з солодкими огірками, медовою гірчицею та лляним підсмаженим хлібом
як снек (або замість хлібу)
Мортаделла з трюфельним хумусом, копа ді парма з гарніром з медово-фісташкового крему та вʼяленими томатами, трюфельна салямі, витриманий пекорино, мікс оливок та підсмажений хрусткий хліб (рекомендуємо на двох чи на трьох)
з маринованим печеним перцем, анчоусами та часником конфі
з салатом із печених овочей та гречаним тостом
з трюфельним майонезом, легким салатом з руколи та підсмаженим хлібом
Автентична закуска з регіону Тоскана, основною складовою якої, насправді, є не тунець, а розтомлене біле мʼясо свинини, яке дуже схоже на м’ясо тунця. Подаємо з з салатом із різних пікулі, томатами черрі та бальзамічним оцтом
Тонкі слайси запеченої телятини з соусом із тунця, гарніровані в’яленими томатами, каперсами, руколою та пармезаном
з черрі, руколою, горіховим песто та хрусткими кростіні
з анчоусами, солодким бальзаміко та хрусткими кростіні
Класичний салат з курячою грудкою, соковитим раменом, яйцем пашот, хрусткими гріночками, беконом, томатами та пармезаном
з соковитим раменом, яйцем пашот, хрусткими гріночками, беконом, томатами та пармезаном
з соусом із авокадо, міксом насіння, тертим пекорино та пармезаном
з запеченою молодою картоплею, томатами черрі, огірками, анчоусами та оливками каламата
в супроводі пармезанових грінок
подаємо з яйцем пашот, пармезаном та песто
Шніцель з філе індички, який паніруємо в суміші яєць і сухарів панко, подаємо з пікантним, злегка гострим соусом з томатів пелаті, додатково гарніруємо листям салату Романо з соусом айолі
з вершковим соусом бер блан та сальсою з двох видів томатів, часнику конфі, каперсів та оливок
з ніжним пюре з пастернаку та кулі з солодкого перцю
з салатом із руколи та чері та хрусткою пармезановою картоплею
подається з апельсиновим мармеладом, соусом унагі і грецьким горіхом
подається з картопляним пюре і свіжим салатом
з сиром страчателла та базиліковою олією
в легкій чилі пасті з айолі з солодкого перцю
з фермерськими жовтками, сиром пекорино та хрумкими шкварочками
зі страчателлою, маслом трюфеля та витриманим пекорино
Вишневий клафуті на пісочній основі під збитим ганажем з додаванням білого шоколаду