Вершково-сирна основа, моцарела, пекоріно, пармезан і горгонзола доповнені виноградом, медом та рукколою
Томатна основа, крем-буффало, страчателла, томати черрі, руккола, пармезан та оливкова олія
На бешамелевій основі сири: пармезане, моцарела і проволоне. Подаємо з гострими ковбасками папароні і свіжим салатом.
Соус з томатів пелаті, прошуто кото, печериці, моцарела, пармезан, оливки, каперси, артишоки, в'ялені томати, рукола
З запеченим перцем, страчателлою та маслом петрушки
З креветками, мідіями та пармезановим соусом
Супер грибна піца на вершковій основі з додаванням сирів Талєджіо, Пекоріно, Пармезану, Моцарели та в'ялених томатів
закрита піца з крем-буфало, фісташковим песто та мортаделлою.