подаємо з сальсою з печених перців та томатів
гарнірований легким салатом з томатів черрі, листків шпинату, пекорино та насіння соняшнику. Подаємо в супроводі пшеничного тосту
як снек (або замість хлібу)
мортаделла з трюфельним хумусом, копа ді парма з гарніром з медово-фісташкового крему та вʼяленими томатами, трюфельна салямі, витриманий пекорино, мікс оливок та підсмажений хрусткий хліб. (рекомендуємо на двох чи на трьох)
з маринованим печеним перцем, анчоусами та часником конфі
з салатом із печених овочей та гречаним тостом
з трюфельним майонезом, легким салатом з руколи та підсмаженим хлібом
автентична закуска з регіону Тоскана, основною складовою якої, насправді, є не тунець, а розтомлене біле мʼясо свинини, яке дуже схоже на м’ясо тунця. Подаємо з з салатом із різних пікулі, томатами черрі та бальзамічним оцтом
тонкі слайси запеченої телятини з соусом із тунця, гарніровані в’яленими томатами, каперсами, руколою та пармезаном
з черрі, руколою, горіховим песто та хрусткими кростіні
З анчоусами, солодким бальзаміко та хрусткими кростіні
класичний салат з курячою грудкою, соковитим раменом, яйцем пашот, хрусткими гріночками, беконом, томатами та пармезаном
з соковитим раменом, яйцем пашот, хрусткими гріночками, беконом, томатами та пармезаном
з соусом із авокадо, міксом насіння, тертим пекорино та пармезаном
з запеченою молодою картоплею, томатами черрі, огірками, анчоусами та оливками каламата
в супроводі пармезанових грінок
подаємо з яйцем пашот, пармезаном та песто
з страчателлою, маслом трюфеля та витриманим пекорино
прикрашаються шавлією та подаються з пармезаном
з вершковим соусом бер блан та сальсою з двох видів томатів, часнику конфі, каперсів та оливок
з ніжним пюре з пастернаку та кулі з солодкого перцю
з салатом із руколи та чері та хрусткою пармезановою картоплею
Подається з апельсиновим мармеладом, соусом унагі і грецьким горіхом
Подається з картопляним пюре і свіжим салатом
з сиром страчателла та базиліковою олією
в легкій чилі пасті з айолі з солодкого перцю
з фермерськими жовтками, сиром пекорино та хрумкими шкварочками
запечені в сковорідці під пармезановим бешамелем
(Карамель, Шоколад-кава-праліне, Фісташковий з малиною, Ванільно-ягідний, лаванда-персик)